Penguen Kolu/Kanadı II



projeler

Her geçen gün yepyeni projeler, fikirler peşimi bırakmıyor. Son günlerde üzerinde epey kafa yorduğum bir proje var. Henüz bu proje için bir isim bulamadım. Yakın bir zamanda başlamayı düşündüğüm Çizilemeyen Portreler projesi üzerine düşünürken bu projenin sadece kişiler için olmaması gerektiği fikri zihnimde beliriverdi. Hayatımı derinden etkileyen, bende büyük değişimlere neden olan olayları, kişileri, nesneleri, kitapları, şiirleri ve şehirleri yazmaya karar verdim. A’dan Z’ye 100 maddeden oluşacak olan bu proje en kısa zamanda hayata geçmeyi beklemeye başladı.
Şimdiden tasarladığım maddelerden bazıları şöyle: Afyonkarahisar, Ankara, Atatürk, Aziz, Ben Sana Mecburum, David Lynch, defter, Dostoyevski, Enis Batur, Ferit Edgü, Gorki,  İstanbul, İzmir, kalem, kitap-lık, Kürşat Başar, mavi, Mulhollad Çıkmazı, Nâzım Hikmet, rüya, Ö, Patasana, Power Fm, R, Rimbaud, rüya, Sezen Aksu, Serap Hoca, Tezer Özlü, Tutunamayanlar, Tüm Ders Notları, Vatan Gazetesi, Zeliş, 19…
Bu proje için en uygun ismi bulduğum anda projeye başlayacağım. Çizilemeyen Portreler’i de içinde eritecek olan bu yeni proje şimdiden sabırsızlanmama sebep oluyor.

Tuna BAŞAR

Yorum Gönder

0 Yorumlar