2 Hafta -12- / 10-23 Temmuz 2017


Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Yanıtlar
    1. 2 Hafta, bir kişisel kültür-sanat ajandası. 2 Hafta'lık periyotlarda daha fazla kültür-sanata zaman ayırabilmek için hayata geçirdiğim bir proje.
      Mutlakalar Atlası adlı projem kapsamında mutlaka okumam gereken kitaplar, mutlaka izlemem gereken filmler, mutlaka görmem gereken resimler ve mutlaka dinlemem gereken bestecilerden yaptığım bir seçkiyle bir de gündem maddesi belirleyerek kendi ritminde ilerleyen bir proje.
      Hem bu sayede kendimi sanata daha fazla verebiliyorum hem de belli konular üzerinde yoğunlaşabliyorum.
      Aslında bu proje kapsamındaki kitaplar, filmler, resimler, besteciler ve gündem konuları hakkında detaylı yazılar yazmaya da başlayacağım yakında.
      İsteyen herkes bu projede bana eşlik edebilir. Kitapları, filmleri, resimleri, bestecileri ve gündem konularını birlikte Gece Edebiyat üzerinden tartışabiliriz. Hatta bu konular üzerinde yazmak isteyenleri blog sayfamda misafir yazar olarak ağırlayabilirim.
      Önerilere, eleştirilere açığım.
      Saygılarımla.

      Sil
    2. Hmm açıklama için teşekkür ederim, güzel bir projeymiş ama ben bu konuda kendime çok güvenemiyorum. Devamlı olmasını dilerim ;)

      Sil
    3. Şubat ayından beri kendi ritminde ilerliyor. Planladığım yazıları da yazmaya başlayınca daha fazla ivme kazanacağını umuyorum. Yine de bu proje ve diğer projelerim hakkında yorumlarınızla bana katkı yaparsanız çok memnun olurum.
      Saygılarımla.

      Sil
  2. internet dergisi gibi bişey olmuş.. :) aslında böle bi projeyi hayata geçirilirse çok iyi olur hem sizin için hem de diğer blog yazarı arkadaşlarımız için..blogcuların bi hayali var, blog yazarlığının meslek olarak kabul edilmesi yönünde..bu açıdan blog yazarlarının biraraya toplanıp,kendilerinin güçlerinin oluşturulduğu bi platform olsa aslında ne iyi olurdu? sizin bu projeniz dilerim önemli bir başarıya ulaşır..kolay gelsin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Ben de aslında uzunca bir süredir blog yazarlarını biraraya getirmeye çabalıyorum ama bireysel olarak bunu başarabilmek gerçekten çok zor. Daha önce Blog Atlası adında bir site ve Facebook grubu kurdum. Sitede umduğum etkinliği yakalamadım. Facebook grubu da herkesin kendi yazısını paylaştığı bir alan olarak yoluna devam ediyor. Son günlerde Blog Atlası projemi Gece Edebiyat'ın için katmaya çalışıyorum. 2 Hafta projesini de blog yazarları arasında bir etkinliğe dönüştürme fikri belki de sizin dediğiniz gibi bir internet dergisinin ilk adımı olabilir ama dediğim gibi bu işleri bireysel olarak devam ettirmek gerçekten çok zor. Belki bir süre sonra blog gönüllüleri olarak bir ekip kurulabilirse blog yazarları da daha fazla kendi seslerini duyurabilecekleri platformlara kavuşabilir.

      Sil